Zakelijke dienstverlening

ONS ICT is een professioneel en dynamisch ICT dienstverlener voor het klein en middenbedrijf. Samen met onze collega's van VHT Automatisering en Telecom bieden wij een breed scala ICT diensten zoals: systeem- en netwerkbeheer, VoIP en mobiele telefonie, support op afstand en levering van computers, servers en randapparatuur.
Daarnaast verzorgen wij ook Cloud diensten zoals de Online Werkplekken, Hosted Exchange, Office 365 en IASO cloud backup.

Wij proberen onze klanten te ontzorgen op alle ICT gerelateerde zaken en bieden daarom ook professionele websites en bedrijfsfilms voor elke onderneming. Enkele voorbeelden hiervan zijn www.zandnodig.nl,  www.rodebak.nl en www.quper-online.nl.

De kracht van ONS ICT ligt in de samenwerking met onze relaties. Wij houden de lijnen kort en bieden persoonlijke aandacht, waardoor er adequaat gereageerd kan worden op specifieke klantsituaties. Met een team van 4 IT specialisten zijn wij samen met VHT Automatisering en Telecom een relatief klein IT bedrijf met een hoge betrokkenheid en lage kosten.

Onze visie: het bewerkstelligen van een langdurige en prettige samenwerking met onze opdrachtgevers.