Vakantie IT’er

De vakantie IT'er

Ieder bedrijf krijgt te maken met vakantie, uitval en ziekte van medewerkers. Blijft uw ICT afdeling onbemand in dergelijke situaties als afwezigheid of uitval van uw ICT medewerker? Dit is een lastige en vaak vervelende situatie. Het kan ook zijn dat uw ICT afdeling overbelast raakt, wanneer uw organisatie bijvoorbeeld snel groeit of gaat verhuizen.
Een tijdelijke ICT engineer inhuren is dan de ideale en voordeligste oplossing.

ONS-ICT heeft verschillende ICT engineers met een brede kennis van verschillende applicaties en besturingssystemen in huis.
Onze focus ligt op ICT detachering van support- en beheerfuncties binnen de ICT, zoals helpdeskmedewerkers, netwerkbeheerders, systeembeheerders, applicatiebeheerders en werkplekbeheerders.

Wanneer schakelt u ons in?
Detachering
Onze ICT engineers ondersteunen uw organisatie daar waar het gaat om de opvang van tijdelijke pieken, vakanties, verloop, uitval en/of ziekte. Uw voordelen zijn continuïteit van uw bedrijfsvoering en zekerheid. Wij zijn flexibel en ook op afroep beschikbaar.
Vanzelfsprekend houden wij capaciteit beschikbaar voor uw incidentele vraag. Fijn voor u te weten dat wanneer uw organisatie direct en snel ondersteuning nodig heeft, wij ook voor u klaar staan.

Werkwijze
In de vakantieperiodes is het wenselijk om tóch een tijdelijke ICT engineer in huis te hebben. Om een goede voorbereiding en aansluiting te garanderen, zal onze ICT engineer op voorhand enkele uren of dagen meelopen met uw huidige ICT engineer. Nadat bij hem alle cruciale bedrijfsprocessen bekend zijn, kan uw eigen ICT engineer gerust op vakantie en heeft u een tijdelijke expert en aanspreekpunt in huis.

Vergoeding
Onze prijzen houden wij realistisch en berekenen wij per case.
Ons basis uurtarief is € 65,- per uur.
Maar een vakantie IT engineer leveren wij al vanaf € 25,- per uur (afhankelijk van het urenvolume).

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Wij vertellen u er graag meer over.
Neemt u vrijblijvend contact met ons op via 085-7737667 of stuur een email naar detachering@onsict.nl