Onderhoud

ICT systemen zijn belangrijk voor elke organisatie. Ze ondersteunen de bedrijfsprocessen en zorgen voor de continuïteit van uw productiviteitsdoelstellingen.
Het onderhouden en monitoren van deze bedrijfsprocessen is daarom van essentieel belang. Naast het monitoren van de server(s) en backup oplossing is het belangrijk servers en computers te voorzien van software updates.

Door de druk op budgetten en de terughoudendheid waarmee wordt geïnvesteerd in ICT is de inzet van ICT momenteel zelden optimaal. ONS ICT is zich hiervan bewust en helpt u graag bij het creëren van een effectieve en betaalbare ICT omgeving.

ONS ICT neemt u de zorg voor uw ICT zaken uit handen. U kunt zich weer focussen op uw core business.

Strippenkaart
Betaal een lager uurtarief met onze “strippenkaart” en bespaar kosten!

De besparing kan maar liefst oplopen tot 40% op het uurtarief.
Hoe dit werkt? Nu, heel simpel.
U koopt vóóraf een strippenkaart met daarop een overeengekomen aantal support- en onderhoudsuren. Stel: U kiest bijvoorbeeld voor 4 uur dienstverlening per maand (strippenkaart D),  dan kunt u deze zelfs ook nog flexibel inzetten. Heeft u b.v. uren over of tekort in een maand, dan verrekenen wij die met een volgende maand.  Let wel: per kalenderjaar kunt u maximaal één maand aan uren meenemen.

Comments are closed.