Referenties

Onze referenties


Uw ICT wordt onze ICT zorg.

    Samen ONS-ICT!

ONS-ICT is trots op de samenwerking met haar klanten. Door het leveren van persoonlijke service, een breed scala aan ICT diensten en gedegen adviezen, groeit onze klanten kring dagelijks. Hieronder vind u een greep uit onze klantenkring.


NEWES Worldwide Energy Services

NEW Energyservices HengeloNEWES Hengelo is een jong bedrijf met een rijke historie. Het bedrijf is ontstaan uit een samenvoeging van onder meer Stork Energy Services en NEM Schelde Services. Gespecialiseerd in onder andere onderhoud en service aan ketelinstallaties en het lassen van exotische materialen.


Powerspex

Powerspex-hengeloTotaal oplossingen in proces automatisering.
Powerspex kan u in elk stadium van het project van dienst zijn, alle disciplines hebben wij zelf in huis. Enkele uitgevoerde Turn Key projecten zijn bijvoorbeeld Campina Borculo, stadsverwarming Purmerend, NUON stadsverwarming in Utrecht en Almere, SUT Singapore, Carsid België, Essent stadsverwarming Amer, Tilburg, Breda en Helmond.


Attentas Financieel Adviseurs Enschede

Attentas ONSICT BoekeloAttentas Financieel Adviseurs is een landelijk werkend kantoor welke is gevestigd in Enschede. Onze specialisaties behelzen de kerngebieden Hypotheken, Assurantiën, Financieringen & Echtscheidingsanalyses. Deze zijn afzonderlijk als met elkaar verweven en zowel zakelijk als privé.


Fleurbaaij Totaalafbouw Aalten

Fleurbaaij-totaalafbouw-aaltenFleurbaaij is een innovatief totaal afbouwbedrijf. Wij zijn koploper in 'Het Nieuwe Bouwen'. Fleurbaaij staat voor: samenwerken, continue verbetering, met respect voor mens en maatschappij. Bij Fleurbaaij vindt u alle afbouw facetten onder één dak.


Haverkamp Onderhoud

Haverkamp-totaal-onderhoud-rodebakHaverkamp is al meer dan 40 jaar een begrip in Twente voor het totale onderhoud. Kwaliteit en snelle service staan voorop. Van sloop, sanering, renovatie, afvalcontainers, schilderwerken tot schoonmaak.


Bolwerk Advocaten

Bolwerk-advocaten-enschedeEerlijke en betaalbare rechtshulp voor zowel ondernemers als particulieren. Een team van vijf ervaren advocaten staat voor u klaar om uw belangen te behartigen. Resultaatgericht, no-nonsense en met persoonlijke aandacht. Wij hebben actuele kennis van diverse rechtsgebieden en onze tarieven zijn zeer concurrerend.


Party accommodatie Wapen van Beckum

Wapen-van-beckum-boendersAl meer dan 115 jaar gastvrijheid!
De van oorsprong herberg (1895) is in de loop der eeuwen uitgegroeid tot een imposante Saksische boerderij. Historisch besef wordt gecombineerd met een moderne entree, een Engelse tuin en diverse open haarden. De terrassen, met waterpartijen, lokken niet alleen de aanwezige gasten maar ook voorbijgangers. Het herkenbare Wapen ziet u terug in de huisstijl.


 Fysiotherapie Tieberink Boekelo - Enschede

Fysiotherapie-Tieberink-ONSICT-automatiseringFysiotherapie Tieberink is gevestigd in Enschede en Boekelo en heeft naast behandelruimtes voor fysiotherapie een oefenzaal die voorzien is van moderne trainings-apparatuur. Naast algemene fysiotherapie zijn in onze praktijk verschillende specialismen beschikbaar, zoals manuele therapie, oedeemtherapie en oncologie fysiotherapie.


Dirk Nijhuis en Appels Schilderwerken

Dirk-nijhuis-en-appels-schilderwerkenOmdat kwaliteit een vak apart is…
Dat schilderen vakwerk is, weten wij als geen ander. Of het nu gaat om een nieuw kleurtje op de muur in uw woonkamer of een grootschalig project; voor elke schilderklus bent u bij ons verzekerd van vakmanschap en constante kwaliteit.


Oosterhuis Notariskantoor

Oosterhuis-notariaat-enschedeWij leveren gedegen juridische diensten op het gebied van ondernemingsrecht, onroerendgoedrecht, personen-en familierecht en estateplanning. Bij estateplanning, ons specialisme, adviseren we u hoe uw vermogen zo gunstig mogelijk kan worden doorgegeven aan uw (klein)kinderen.


Administratiekantoor van der Woude

Van der Woude AdministratieWij hebben meer dan 10 jaar werkervaring in de accountancy en het bedrijfsleven.
Wij verzorgen administraties van bedrijven en adviseren bedrijven bij uiteenlopende vraagstukken.


Propex

Propex-hardhout-importWij importeren FSC gecertificeerde hout producten voor industrie en handel. Onze specialisatie is tropisch hardhout met o.a. FSC-certificering t.b.v. de bouwsector.


 Nordic Timber

NordicTimber-hout-importNordic Timber Holland Export, importeur en exporteur van diverse houtproducten vanuit Europa en Rusland.


Lassche en Keizer

Lassche-Keizer-koeltechniekMeer dan 50 jaar ervaring op het gebied van koudetechniek, airconditioning, horeca en projectkoeling. Tot de afnemers behoren niet alleen eindgebruikers (industrie, horeca, (groot)winkelbedrijven en bedrijven in het MKB), maar ook installatie-bedrijven, grootkeuken-bedrijven, brouwerijen en natuurlijk particulieren.


Wagelaar Rijwielgroothandel

Wagelaar enschedeWagelaar Rijwielgroothandel B.V. is, zoals de naam reeds doet vermoeden, een groothandel in fietsen, onderdelen en accessoires. Wij zijn al ruim 70 jaar actief op de Nederlandse en al ruim 25 jaar op de Duitse markt.


Inkada Inkoop en Facility Management

Inkada-inkoopadvies-automatiseringInkada is een onafhankelijk facilitair inkoop adviesbureau met ruime ervaring en kennis op het gebied van (Europees) aanbesteden. Ons doel is het inkopen van diensten en producten die geen deel uitmaken van de kernactiviteiten van de opdrachtgever. Ook kunnen wij uw facilitaire contracten beheren en uw organisatie op facilitair gebied voorzien van advies.


Hypotheek Company

Hypotheek-Company-service-adviesHypotheekCompany is Helping People. Wij helpen jou met al je vragen! Stel je ons een vraag? Dan doen wij er alles aan om je hiermee te helpen. En weten wij het antwoord niet? Dan is het onze uitdaging om die wel voor jou te zoeken. Dat is Helping People, dat is waar Hypotheek Company voor staat. En met 100 vestigingen door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.


Wij helpen u graag in het geven van ICT adviezen. Dit is geheel vrijblijvend en gratis.
Telefoon: (31)85 - 77 37 667 of email info@onsict.nl