Referenties

Onze referenties


Uw ICT wordt onze ICT zorg.

    Samen ONS-ICT!

ONS-ICT is trots op de samenwerking met haar klanten. Door het leveren van persoonlijke service, een breed scala aan ICT diensten en gedegen adviezen, groeit onze klanten kring dagelijks. Hieronder vind u een greep uit onze klantenkring.


NEWES Worldwide Energy Services

NEW Energyservices HengeloNEWES Hengelo is een jong bedrijf met een rijke historie. Het bedrijf is ontstaan uit een samenvoeging van onder meer Stork Energy Services en NEM Schelde Services. Gespecialiseerd in onder andere onderhoud en service aan ketelinstallaties en het lassen van exotische materialen.


Powerspex

Powerspex-hengeloTotaal oplossingen in proces automatisering.
Powerspex kan u in elk stadium van het project van dienst zijn, alle disciplines hebben wij zelf in huis. Enkele uitgevoerde Turn Key projecten zijn bijvoorbeeld Campina Borculo, stadsverwarming Purmerend, NUON stadsverwarming in Utrecht en Almere, SUT Singapore, Carsid België, Essent stadsverwarming Amer, Tilburg, Breda en Helmond.


Attentas Financieel Adviseurs Enschede

Attentas ONSICT BoekeloAttentas Financieel Adviseurs is een landelijk werkend kantoor welke is gevestigd in Enschede. Onze specialisaties behelzen de kerngebieden Hypotheken, Assurantiën, Financieringen & Echtscheidingsanalyses. Deze zijn afzonderlijk als met elkaar verweven en zowel zakelijk als privé.


Fleurbaaij Totaalafbouw Aalten

Fleurbaaij-totaalafbouw-aaltenFleurbaaij is een innovatief totaal afbouwbedrijf. Wij zijn koploper in 'Het Nieuwe Bouwen'. Fleurbaaij staat voor: samenwerken, continue verbetering, met respect voor mens en maatschappij. Bij Fleurbaaij vindt u alle afbouw facetten onder één dak.


Haverkamp Onderhoud

Haverkamp-totaal-onderhoud-rodebakHaverkamp is al meer dan 40 jaar een begrip in Twente voor het totale onderhoud. Kwaliteit en snelle service staan voorop. Van sloop, sanering, renovatie, afvalcontainers, schilderwerken tot schoonmaak.


Party accommodatie Wapen van Beckum

Wapen-van-beckum-boendersAl meer dan 115 jaar gastvrijheid!
De van oorsprong herberg (1895) is in de loop der eeuwen uitgegroeid tot een imposante Saksische boerderij. Historisch besef wordt gecombineerd met een moderne entree, een Engelse tuin en diverse open haarden. De terrassen, met waterpartijen, lokken niet alleen de aanwezige gasten maar ook voorbijgangers.


 Fysiotherapie Tieberink Boekelo - Enschede

Fysiotherapie-Tieberink-ONSICT-automatiseringFysiotherapie Tieberink is gevestigd in Enschede en Boekelo en heeft naast behandelruimtes voor fysiotherapie een oefenzaal die voorzien is van moderne trainings-apparatuur. Naast algemene fysiotherapie zijn in onze praktijk verschillende specialismen beschikbaar, zoals manuele therapie en fysiotherapie.


Dirk Nijhuis en Appels Schilderwerken

Dirk-nijhuis-en-appels-schilderwerkenOmdat kwaliteit een vak apart is…
Dat schilderen vakwerk is, weten wij als geen ander. Of het nu gaat om een nieuw kleurtje op de muur in uw woonkamer of een grootschalig project; voor elke schilderklus bent u bij ons verzekerd van vakmanschap en constante kwaliteit.Wij helpen u graag in het geven van ICT adviezen. Dit is geheel vrijblijvend en gratis.
Telefoon: (31)85 - 77 37 667 of email info@onsict.nl