Partners

Partners

Partners spelen een belangrijke rol in het uitvoeren en aandragen van professionele oplossingen. Daarom hebben wij met diverse partners een dealerschap afgesloten om onze dienstverlening een brede draagvlak te geven. Hieronder staan enkele van onze partners.

SpeakUp Telecom

PartnersSpeakUp is één van onze telecomproviders en levert VoIP telefonie voor iedereen. Zij hebben een gedegen VoIP platform Compass dat zeer gemakkelijk in gebruik is. Naast vaste telefonie is mobiel ook volledig geïntegreerd in hun systeem. U hebt zelf de mogelijkheid om het netwerk KPN of T-Mobile te kiezen. Altijd bereik!


Motto Telecom

Motto-telecom-providerMotto is onze tweede telecomprovider en levert onder andere het Flux platform. Motto levert haar diensten vanuit vier datacenters in drie landen en is meermalen genomineerd voor prijzen zoals Deloitte Fast 50 en FD Gazelle.


Quper Online

Quper-online-webdiensten-wordpressQuper Online is onze huis webdesigner voor onze klanten. Gespecialiseerd in Online marketing zoals SEO en SEA en zoekmachine optimalisatie. Daarnaast het bouwen van websites in WordPress met integratie van webshops.


Lint Software Automatisering

LINT-softwareontwikkelingLint Automatisering verzorgt software op maat. Betrouwbare programma's die speciaal aan uw wensen en eisen worden gebouwd. Perfect om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, de productiviteit te vergroten en het is betaalbaar.


ICTByte VoIP en Webdiensten

ICTByte-voip-website-dienstenICTByte is apart opgezet voor telefonie en website diensten. Het maakt onderdeel uit van ONS-ICT. Online diensten aanvragen zoals domeinnamen, VoIP diensten of telefoonnummers. Daarnaast een webshop om online telefonieapparatuur aan te schaffen dat gelijk voor uw bedrijf geprogrammeerd wordt. Bestellen en aansluiten!


Overige

ComputerService-de-posten

3CX-voip-platvorm AV1-videoproducties-bedrijffilm Eset-antivirus-exchange-beveiliging