Partners

Partners

Partners spelen een belangrijke rol in het uitvoeren en aandragen van professionele oplossingen. Daarom hebben wij met diverse partners een dealerschap afgesloten om onze dienstverlening een brede draagvlak te geven. Hieronder staan enkele van onze partners.


VHT Automatisering

VHT Automatisering Hengelo EnschedeVHT Automatisering & Telecom B.V. is gespecialiseerd in kantoorautomatisering en Internet- en telecommunicatie toepassingen.


SpeakUp Telecom

PartnersSpeakUp is één van onze telecomproviders en levert VoIP telefonie voor iedereen. Zij hebben een gedegen VoIP platform Compass dat zeer gemakkelijk in gebruik is.


Motto Telecom

Mobiel naar VoIP integratieDestiny, voorheen Motto, is onze hoofd telecomprovider en levert onder andere het Flux platform. Destiny levert haar diensten vanuit vier datacenters in drie landen en is meermalen genomineerd voor prijzen zoals Deloitte Fast 50 en FD Gazelle.


Quper Online

Quper-online-webdiensten-wordpressQuper Online is onze huis webdesigner voor onze klanten. Gespecialiseerd in Online marketing zoals SEO en SEA en zoekmachine optimalisatie. Daarnaast het bouwen van websites in WordPress met integratie van webshops.ICTByte VoIP en Webdiensten

ICTByte-voip-website-dienstenICTByte is apart opgezet voor telefonie en website diensten. Het maakt onderdeel uit van ONS-ICT. Online diensten aanvragen zoals domeinnamen, VoIP diensten of telefoonnummers. Daarnaast een webshop om online telefonieapparatuur aan te schaffen dat gelijk voor uw bedrijf geprogrammeerd wordt. Bestellen en aansluiten!


Overige

 

3CX-voip-platvorm  Eset-antivirus-exchange-beveiliging