Historie

De historie van ONS ICT B.V.

Op 30 januari 2012 hebben wij Morsink IT overgenomen dat gevestigd was in het voormalige Conrad Electronics pand te Boekelo. Morsink IT richtte zich, net als wij, vooral op de zakelijke markt. Diverse bedrijven in verschillende sectoren werden voorzien van de dagelijkse IT support.

Na de overname is het pand van binnen flink opgeknapt en is het assortiment uitgebreid. De winkel heeft nu een aparte showroom, vergaderruimte, kantoor, magazijn en technische dienst. Tevens zijn de openingstijden verruimd. In plaats van 3 uur per dag is de winkel nu iedere werkdag van 13:00 tot 18:00 geopend. Bij de start hebben wij geprobeerd de winkel ook op zaterdag te openen maar al snel bleek dat hiervoor geen animo was.

Ondanks de crisis boekten wij toch een lichte groei. Per 1 april 2015 is daar nog eens een extra impuls aan gegeven met de overname van IBProducts in Hengelo. Dit bedrijf werd opgericht in 1994 en gerund door Ido Buiter. Wegens persoonlijke redenen heeft Ido Buiter de keuze gemaakt om zijn bedrijfsactiviteiten te beƫindigen en deze aan ons over te dragen.